slider1
slider2
slider3

Zoekt u een partij die u op projectbasis kan ondersteunen in assemblage-, rework-, inpak- of andere productiematige werkzaamheden? Dan is Interim Jobs  Projecten u graag van dienst. Wij hebben veel ervaring in het assembleren van DVD’s, het reworken van alle soorten TV’s, diverse in- en ompakwerkzaamheden, kleding labelen, kaartjes schieten, containers lossen, etc.

Met Interim Jobs Projecten weet u precies waar u aan toe bent. Wij nemen de werkzaamheden aan op stukprijs in plaats van op uurtarief. U bent dus exact op de hoogte van uw totale kosten, die u direct kunt doorbelasten aan uw opdrachtgevers of afnemers. U geeft aan wat er gedaan moet worden en wanneer de werkzaamheden klaar moeten zijn. Interim Jobs  Projecten neemt de totale projectbegeleiding op zich en levert de producten binnen het afgesproken tijdbestek af. Kwaliteit gegarandeerd!

Interim Jobs  Projecten heeft de afgelopen jaren vele grote projecten onder zijn hoede gehad voor gevestigde namen als Philips, AOC, Samsung, Grundig, Medion, Sony en Dell. Hiermee zijn we één van de bekende hightech rework projectenbureaus in Nederland met vele klanten in Azië.

Interim Jobs
Vlierwerf 3D 4704 SB Roosendaal
  • 0165 - 396 496