slider1
slider2
slider3

Altijd een passende oplossing voor uw personeelsbehoefte

Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste werknemer? Iemand die gemotiveerd is en de juiste kennis en ervaring heeft? Kortom, een werknemer die bij uw bedrijf én functie past? Dan heeft Interim Jobs  een passende oplossing voor u!

Interim Jobs  is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van arbeidskrachten in verschillende functies, bedrijven en branches. Met onze kennis en ervaring spelen wij adequaat in op uw personeelsbehoefte. Snel, zorgvuldig en betrouwbaar!

Logistiek
Interim Jobs  zendt iemand uit die begrijpt waar het in de logistiek om draait: snelheid, betrouwbaarheid en accuratesse. Veel van onze uitzendkrachten krijgen een praktijkgerichte opleiding voor we ze bij u inzetten. Daarom kunnen wij u razendsnel aan gediplomeerde hef- en reachtruckchauffeurs helpen. Daarnaast beschikken wij over een zeer uitgebreid aantal uitzendkrachten die het orderpikken tot een kunst hebben verweven, snelheid en accuratesse zijn hierbij de keywoorden.

Nodig ons uit voor een vrijblijvende analyse van u werkvloer en wij zetten voor u de puntjes op de I betreffende u Logistieke medewerkers.

Food
De Foodsector is ook geen onbekende voor de uitzendkrachten van Interim Jobs , wij zenden dagelijks in de verschillende sectoren van de foodbrance onze mensen uit, betreffende hygiëne voldoen zij aan de hoogste eisen zoals de HACCP norm en zelf de Engelse BRC Norm. Dit geeft u het vertrouwen van goed personeel en neemt u zorgen daar mee weg.

 

Interim Jobs
Vlierwerf 3D 4704 SB Roosendaal
  • 0165 - 396 496